Onze werkwijze

We willen u vooral begrijpen !

Niet alleen hoe goed u technisch onderlegd bent, maar vooral wat u drijft!

Het allerbelangrijkste is dat we van bij het prille begin in volkomen openheid met u kunnen werken. In tegenstelling tot sommige van onze concurrenten hebben wij altijd een ontmoeting met u alvorens we u aan onze opdrachtgever voorstellen. We verschaffen u een document met alle nodige gegevens, zoals de naam van het bedrijf in kwestie, de functiebeschrijving en het salaris.

Uw cv wordt nooit overgemaakt aan een werkgever als u daar niet van tevoren van op de hoogte bent en er uw akkoord voor hebt gegeven.

Bij Configure Recruitment staan uw belangen centraal gedurende het hele rekruteringsproces - wij zorgen ervoor dat u weet waar u wettelijk recht op hebt inzake vertrouwelijkheid van gegevens en informatie. Na elk gesprek krijgt u van ons gedetailleerde feedback en advies, met eventueel een aantal tips voor de toekomst.

Tevens kunnen we voor u optreden als discreet tussenpersoon in de onderhandelingen over een welbepaald aanbod. De jongste kandidaten helpen we bij het opstellen van hun cv en brengen we een aantal interviewtechnieken bij.

Oprechtheid, transparantie en vertrouwen: drie waarden die de kern van onze reputatie vormen.

Het is die open en niet-agressieve aanpak van Configure Recruitment die kandidaten het meest bijblijft.