Onze diensten

Altijd en overal passen we onze klantgerichte aanpak toe. Op die manier kunnen klanten en kandidaten met het volste vertrouwen naar ons toe stappen. En dankzij dit gegeven is 85% van onze rekruteringsopdrachten het resultaat van "repeat business" relaties.

No-cure, no-pay

Deze benadering omvat face-to-face gesprekken met alle kandidaten en klanten. Bij onze zoektocht maken we gebruik van databanken, internet en direct search, een uitgebreid netwerk van verwijzingen en aanbevelingen en de publicatie van uw vacature op tal van online job boards, lokaal en zo nodig ook internationaal.

De kandidaten worden getest op hun technische vaardigheden met behulp van de Previsor Talent Management software en desgewenst worden ook hun referenties nagetrokken.

Selectie en presentatie van de kandidaten gebeuren volgens het principe "no-cure, no-pay", helemaal gratis dus en zonder enige verplichting of exclusiviteit. Onze afrekening, overigens met een Gratis Vervangingsgarantie, betaalt u pas wanneer u een kandidaat ook echt aanwerft. Een model dat bij de meeste klanten erg in de smaak valt, zo hebben we gemerkt.

Snelle retained search

Om de professionals met de allerbeste troeven op de ICT-markt te kunnen vinden, is er onze snelle retained search. Een enigszins ongebruikelijke praktijk in deze sector waarbij we u een lijstje bezorgen van geschikte kandidaten, te beginnen met de eerste kandidaat die werd gescreend en geïnterviewd. De volgende kandidaten worden u voorgesteld zodra ze beschikbaar zijn.

Dankzij die "evoluerende introductie" kunt u zelf onmiddellijk starten met de interviews. U hoeft dus niet wekenlang te wachten tot de lijst volledig is. En omdat de markt tegenwoordig bijzonder snel evolueert, zorgen we er op deze manier voor dat we tijdens het selectieproces minder kandidaten aan onze neus zien voorbijgaan. Het gebruik van direct-search technieken en ons netwerk van verwijzingen en aanbevelingen gaat gepaard met een kostenstructuur die is opgebouwd rond overeengekomen vooruitbetalingen en tussentijdse afrekeningen naarmate de rekrutering vordert. Dit model raden we aan voor specifieke gevallen.