Onze werkwijze

Configure Recruitment staat dus voor een zeer grondige en persoonlijke aanpak, dat had u al gemerkt.

Zodra u bij ons een vacature indient, krijgt u het bezoek van één van onze medewerkers. Een ontmoeting met onze klanten is naar onze mening van cruciaal belang, niet alleen omdat we zo uw bedrijfscultuur leren kennen en de technische vereisten van de functie met u kunnen bespreken, maar ook om u meer te vertellen over onze methodologie en om u een duidelijk beeld te kunnen schetsen van onze doorlooptijden en kosten.

Configure Recruitment kan een beroep doen op duizenden kandidaten met de vereiste technische vaardigheden.

Bij elk rekruteringsproces kan gebruikgemaakt worden van databanken of rechtstreekse opzoekingen, van ons uitgebreide netwerk van verwijzingen en aanbevelingen en de publicatie van uw vacature op tal van online job boards, lokaal en zo nodig ook internationaal.

De kandidaten met het juiste profiel voor uw vacature worden uitgenodigd voor een face-to-face diepte-interview, om na te gaan wat hun persoonlijke kwaliteiten zijn en in welke mate ze geschikt zijn voor de functie.

Is het van belang dat we een goed beeld krijgen van hun technische vaardigheden, dan kunnen we de kandidaten testen met het evaluatiesoftwarepakket Previsor Talent Management. Op uw verzoek en met toestemming van de kandidaten kunnen we tevens referenties raadplegen.

Voor elke kandidaat wordt een schriftelijk profiel afgeleverd waarin vermeld staat wat de sterke punten en ambities van die persoon zijn en waarom hij of zij volgens ons geschikt is voor de functie. De kandidaten die u zelf wil ontmoeten, worden uitgenodigd voor een gesprek met u.

Configure Recruitment biedt een volledige follow-upservice aan, in nauwe samenwerking met de kandidaat. Zo kunnen wij alle gesprekken organiseren, de aanbiedingen beheren en zelfs helpen bij de onderhandelingen over het salaris - als discrete tussenpersoon om beide partijen tot een overeenkomst te laten komen.

Tal van grote bedrijven in België en de rest van Europa hebben al ervaren wat deze persoonlijke aanpak voor hen heeft opgeleverd.

Kunt u zich binnenkort bij hen voegen? Als het van ons afhangt wel!